Εύκολα, αλμυρά σνακ που θα σας λύσουν τα χέρια είτε έχετε παιδιά είτε όχι.

Είναι φορές που σας πιάνουν μεγάλες πείνες, ανοιγοκλείνετε το ψυγείο και δεν βρίσκετε τίποτα να φάτε. Και τελικά καταλήγετε να τρέχετε στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς για να πάρετε ό,τι βρείτε μπροστά σας. Μήπως να σώσουμε την κατάσταση φτιάχνοντας αυτά τα εύκολα αλμυρά σνακ για να τα έχουμε μόνιμα στο σπίτι μας;

Δείτε εδώ 6 από τα πιο αγαπημένα μου αλμυρά σνακ που φτιάχνω συχνά στο δικό μου σπίτι.

Πιο τραγανοί γίγαντες, δεν γίνεται! (104 θερμίδες)

Ναι γίγαντες! Είναι το τέλειο τραγανό, σούπερ θρεπτικό, υγιεινό σνακ. Προσωπικά τους αγαπώ πολύ περισσότερο από τα ρεβύθια. Αυτό το σνακ πρέπει να το δοκιμάσετε.

Γρήγορα τυροπιτάκια με 3 υλικά (108 θερμίδες το ένα)

Όταν χρειάζεστε μόλις 3 υλικά για να φτιάξετε τα πιο εύκολα τυροπιτάκια στον κόσμο, τότε φυσικά και το κάνετε. Τρώγονται τέλεια ζεστά. Αν φτιάξετε, λοιπόν, περισσότερα απλά βάλτε τα στο ψυγείο και όταν θελήσετε να ξαναφάτε, βγάλτε όσα θέλετε και ζεστάνετέ τα.

Κριτσίνια χωρίς αλεύρι έτοιμα σε 12΄(53 θερμίδες το ένα)

Αυτά τα κριτσινάκια είναι εθιστικά στην κυριολεξία. Όποτε τα φτιάχνω τα κρύβω γιατί πραγματικά τελειώνουν σε δευτερόλεπτα.

Γρήγορη σπανακόπιτα στην τοστιέρα (143 θερμίδες)

Και ποιος δεν θα ήθελε μια ζεστή, γρήγορη σπανακόπιτα εκείνες τις δύσκολες ώρες της μεγάλης πείνας.

Κουλούρια Θεσσαλονικής ολικής άλεσης με βρώμη (160 θερμίδες το μισό κουλούρι)

Δεν έχω ξαναφάει πιο νόστιμο κουλούρι από αυτό. Αλήθεια! Αν σας φαίνονται πολλές οι θερμίδες για σνακ μπορείτε να το κόψετε οριζοντίως και να φάτε το μισό.

Κρακεράκια με Σπόρους Chia (27 θερμίδες το ένα)

Τα πιο εύκολα κρακεράκια τα οποία εκτός από το ότι δεν περιέχουν αλεύρι είναι και σούπερ υγιεινά. Θα τα λατρέψετε. Είναι επίσης εθιστικά.

Write A Comment

elGreek