Τα 9 αγαπημένα μου γλυκά ψυγείου που είναι ιδανικά για από εδώ και πέρα που ο καιρός φτιάχνει και οι πρώτες ζεστές μέρες κάνουν την εμφάνισή τους σιγά-σιγά.

Ξεκινάμε;;

Mπάρες cheesecake χωρίς ζάχαρη | 89 θερμίδες

Αυτές οι μπάρες έχουν πολύ λίγες θερμίδες, δεν περιέχουν ζάχαρη και είναι το πιο εύκολο cheesecake που έχεις φτιάξει ποτέ.

Γλυκό με μπισκότα και κρέμα χωρίς ζάχαρη | 111 θερμίδες

Ένα εντυπωσιακό γλυκό που δεν θέλει καν ψήσιμο. Ετοιμάζεται σε μερικά λεπτά και έχει λίγες θερμίδες. Φυσικά δεν περιέχει ζάχαρη.

Γλυκό ψυγείου χωρίς ζάχαρη | 398 θερμίδες

Ένα πεντανόστιμο γλυκό ψυγείου με μπισκότα που τρώγεται σε ποτήρι. Η αλήθεια είναι πως όλο δεν μπορείς να το φας. Μπορείς, όμως, να φας το μισό και την επόμενη μέρα το υπόλοιπο μισό.

Κορμός με γιαούρτι χωρίς κουβερτούρα και ζάχαρη | 82 θερμίδες

Πιο light κορμό από αυτόν δεν θα βρεις. Δεν περιέχει ζάχαρη, δεν περιέχει κουβερτούρα και είναι και φτιαγμένος με γιαουρτάκι.

Τεράστιο “μπισκότο” ψυγείου με 3 υλικά

Το πιο γρήγορο γλυκό στον κόσμο. Μπορείς να το ετοιμάσεις στην κυριολεξία σε 5 λεπτά, να το βάλεις και 15-20 λεπτά στο ψυγείο και να το απολαύσεις σε χρόνο ρεκόρ. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει γίνει viral στο tiktok.

Σοκολατάκια ψυγείου με 4 υλικά χωρίς ζάχαρη | 139 θερμίδες

Υπέροχα, εύκολα, υγιεινά σοκολατάκια που θέλουν μόλις 4 υλικά για να ετοιμαστούν. Από τα αγαπημένα όλης της οικογένειας και των φίλων μου.

Λευκά σοκολατάκια ψυγείου με βρώμη | 159 θερμίδες

Η παραπάνω συνταγή γίνεται και με λευκή σοκολάτα και είναι εξίσου θεϊκή. Για τους λάτρεις της λευκής σοκολάτας λοιπόν…

Μπανάνα snickers ψυγείου

Αν δεν έχεις δοκιμάσει αυτά τα banana sneakers, τότε πρέπει να το κάνεις ASAP. Θα τρελαθείς.

Τούρτα χαλβά ψυγείου χωρίς ζάχαρη

Ένα υπέροχο σπιτικό γλυκό για τα γενέθλια και τις γιορτές της άνοιξης και του καλοκαιριού. Θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο.

Write A Comment

elGreek