Τώρα που βρισκόμαστε και πάλι σε καραντίνα η άσκηση είναι απαραίτητη. Όχι μόνο για να μην χάσουμε τη φόρμα μας αλλά και για να έχουμε πολύ καλύτερη ψυχολογία.

Αν είστε ανάμεσα σε αυτές που θέλουν πιο λεπτούς μηρούς, που θέλουν να υπάρχει ένα κενό ανάμεσα στους μηρούς τους τότε βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Με αυτό το challenge το οποίο φυσικά και είναι δοκιμασμένο και πετυχημένο θα λεπτύνετε τους μηρούς σας αρκετά.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι ακολουθήσετε το πολύ γρήγορο και εύκολο προγραμματάκι που ακολουθεί. Έχετε λίγο παραπάνω χρόνο τώρα, πώς να το κάνουμε. Αλλά και να μην είχατε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το συγκεκριμένο challenge δεν θα σας πάρει πάνω από 5-10 λεπτά για να το ολοκληρώσετε.

Δεν θα σας κουράσω καθώς όλες οι ασκήσεις είναι ξαπλωτές. Δεν έχουν χοροπηδητά, δεν χρειάζονται εξοπλισμό και μπορείτε να τις κάνετε ξαπλωμένες πάνω στο χαλί σας και βλέποντας το αγαπημένο σας πρόγραμμα στην τηλεόραση.

Πάμε να το κάνουμε μαζί;

To Challenge διαρκεί 7 ημέρες (φυσικά και μπορείτε να το κάνετε για όσο θέλετε και φυσικά και θα δείτε πολύ καλύτερα αποτελέσματα κάνοντάς το για πολύ περισσότερο).

Κάθε μέρα θα κάνετε και μια διαφορετική άσκηση. Η άσκηση θα είναι μόνο μία. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι 200 επαναλήψεις. Μην φρικάρετε. Είναι 200 επαναλήψεις και τέλος.

Ξεκινήστε μετρώντας με μια μεζούρα τον δεξί και τον αριστερό μηρό σας. Σημειώστε τα νούμερα σε ένα χαρτί. Μπορείτε να μετράτε τους μηρούς σας κάθε μέρα ή να τους μετρήσετε την πρώτη και την τελευταία μέρα.

Πρώτη Μέρα

Ξαπλώνετε στο πλάι πάνω σε ένα στρωματάκι. Στηρίξτε το κεφάλι με το χέρι σας και φέρτε το πόδι που είναι από πάνω λυγισμένο κοντά στη μέση σας. Σηκώστε ίσιο το κάτω πόδι σε φλεξ και κάντε κινήσεις πάνω-κάτω. Κάντε 100 επαναλήψεις και αλλάξτε μεριά και πόδι.

Δεύτερη Μέρα

Ξαπλώνετε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Σηκώνετε και πάλι το κάτω πόδι και κάντε κύκλους με αυτό. Κάντε 100 επαναλήψεις και αλλάξτε μεριά και πόδι.

Τρίτη Μέρα

Ξαπλώστε ανάσκελα και ενώστε τα πόδια σας στους αστραγάλους. Λυγίζετε και τεντώνετε. Κάντε 200 επαναλήψεις.

Τέταρτη Μέρα

Ξαπλώνετε ανάσκελα και σηκώνετε και τα δύο πόδια ψηλά. Έτσι όπως τα έχετε ψηλά απλά λυγίζετε μια το ένα και μια το άλλο. Κάντε συνολικά 200 επαναλήψεις.

Πέμπτη Μέρα

Ξεκινάτε από την ίδια στάση. Λυγίζετε και κρατάτε λυγισμένα και τα δύο πόδια. Σηκώνετε λυγισμένο το πάνω πόδι όσο περισσότερο γίνεται και το ξανακατεβάζετε. Κάντε 100 επαναλήψεις από την μια μεριά και 100 από την άλλη.

Έκτη Μέρα

Ξεκινήστε και πάλι από την πλάγια στάση. Τεντώστε και τα δύο πόδια. Φέρτε το πάνω πόδι τεντωμένο μπροστά και σηκώστε το πάνω-κάτω. Κάντε 100 επαναλήψεις και αλλάξτε πόδι. Κάντε άλλες 100 επαναλήψεις.

Έβδομη Μέρα

Και πάλι ξεκινώντας από την πλάγια στάση απλά σηκώστε το ένα πόδι και λυγίζετέ το. Κάντε 100 επαναλήψεις και αλλάξτε μερικά και πόδι.

Τα αποτελέσματα στους δικούς μου μηρούς είναι θεαματικά.

Μετρήσεις προ Challenge

Δεξιός μηρός: 54,2 εκατοστά
Αριστερός μηρός: 54 εκατοστά

Μετρήσεις μετά Challenge

Δεξιός μηρός: 52,9 εκατοστά
Αριστερός μηρός: 53,1 εκατοστά

Αυτό σημαίνει πως μέσα σε 1 εβδομάδα κατέβηκα 1 περίπου εκατοστό.

Και επειδή είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα με ρωτήσετε αν έκανα και διατροφή θα σας απαντήσω ευθύς. Προσέχω πάντα τη διατροφή μου. Δεν έκανα κάτι παραπάνω από ότι κάνω συνήθως. Δεν άλλαξα τη διατροφή μου και δεν έκανα δίαιτα. Συνέχισα να τρώω όπως τρώω πάντα. Τα αποτελέσματα οφείλονται καθαρά στο Challenge και μόνο.

*Το συγκεκριμένο Challenge είναι της Sanne Vander και αφού το δοκίμασα και ήταν επιτυχημένο για μένα θέλησα να το προτείνω και σε εσάς.

Write A Comment

elGreek