Τα 5 πρωινά που φτιάχνουμε πιο συχνά στο σπίτι μας αυτόν τον καιρό είναι αυτά που σας έχω παρακάτω. Ο Μάξιμος τρελαίνεται για την τυρόπιτα της τοστιέρας, ο Αλέξανδρος για τα overnight oats με γεύση Mars και εγώ που αγαπώ τα αλμυρά είμαι τρελή φαν της νηστίσιμης, γρήγορης σπανακόπιτας!

Baked oats στον φούρνο (240 θερμίδες/το κομμάτι)

Το κλασικό porridge βρώμης γίνεται ψητό και είναι ακόμα πιο νόστιμο. Αν δεν είστε φαν του porridge τότε σίγουρα θα γίνεται φαν αυτών των baked oats. Και είναι και τέλεια για meal prep μιας και τα φτιάχνετε σήμερα και έχετε πρωινό για 2-3 μέρες σίγουρα.

Baked oats σοκολάτας (175 θερμίδες/το κομμάτι)

Τα baked oats στην σοκολατένια τους εκδοχή είναι εδώ και είναι πολύ πολύ νόστιμα. Κι όμως, δεν τρώτε γλυκό! Τρώτε πρωινό, υγιεινό, θρεπτικό και πεντανόστιμο.

Overnight oats με γεύση Mars (330 θερμίδες)

Αυτό το πρωινό ΔΕΝ υπάρχει! Έχει μάθει και ο Αλέξανδρος να το φτιάχνει (επειδή του αρέσει πάρα πολύ) και το βρίσκω αρκετά συχνά στο ψυγείο έτοιμο για κατανάλωση 😉!

Νηστίσιμη τυρόπιτα με 3 υλικά (220 θερμίδες)

Η τυρόπιτα της τοστιέρας είναι εδώ και θέλει μόλις 3 υλικά για να ετοιμαστεί. Δεν περιέχει αυγό και είναι νηστίσιμη.

Γρήγορη νηστίσιμη σπανακόπιτα στην τοστιέρα (143 θερμίδες)

Επειδή προσωπικά είμαι του αλμυρού αυτήν την σπανακόπιτα την φτιάχνω πάρα πολύ συχνά και για μένα και για τον Αλέξανδρο. Ο Μάξιμος προτιμάει την τυρόπιτα που σας έδειξα παραπάνω.

Write A Comment

en_GBEnglish