Τους πιο εύκολους λουκουμάδες φούρνου με 3 υλικά σας έχω σήμερα και είναι απλά θεϊκοί. Ιδανικοί για ένα διαφορετικό Κυριακάτικο πρωινό.

Για να τους ετοιμάσετε θα χρειαστείτε 3 μόλις υλικά και 10 λεπτά από τον χρόνο σας. Μετά από 15 λεπτά στον φούρνο είναι έτοιμοι για φάγωμα. Αν μάλιστα έχετε και air fryer τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα. Φυσικά μπορείτε να τους φτιάξετε και εκεί.

Τα 3 υλικά που θα χρειαστείτε είναι: αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ολικής άλεσης που φουσκώνει μόνο του αν θέλετε), γιαούρτι και πρωτεϊνη Amino Animo με γεύση βανίλια.

Για ποιο λόγο προσθέτω πρωτεϊνη στους λουκουμάδες μου; Γιατί τους προσθέτουν θρεπτικά συστατικά και δίνουν ένα υπέροχο boost ενέργειας στην ημέρα μου. Επίσης η πρωτεϊνη με βοηθάει να χορταίνω πιο γρήγορα και με κρατάει χορτάτη για πολύ περισσότερο. Έτσι δεν πεινάω σίγουρα μέχρι αργά το μεσημέρι.

If you like this recipe you can try some of the following:

2 γρήγορα snack για το σχολείο | Ένα γλυκό & ένα αλμυρό

Easy Sugar Free Cheesecake

Overnight Oats With Lemon | 330 Calories

Mars Overnight Oats | The Perfect Breakfast

Λουκουμάδες Φούρνου με 3 Υλικά

Prep Time 5 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 20 minutes
Servings 4
Θεϊκοί λουκουμάδες φούρνου που θέλουν μόλις 3 υλικά για να ετοιμαστούν.

Ingredients

Instructions 

  • Ξεκινήστε ρίχνοντας σε ένα μπολ το αλεύρι και την πρωτεϊνη με γεύση βανίλια. Προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε καλά. Φτιάξτε μια μπάλα.
  • Κόψτε την σε μπουκιές και φτιάξτε μπαλάκια. Βάλτε σε ταψάκι και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
  • Βγάλτε από τον φούρνο και σερβίρετε αμέσως με μέλι ή maple syrup και τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδι. Εναλλακτικά μπορείτε να τους αλείψετε με λιωμένο βούτυρο και να τους βουτήξετε μέσα σε μείγμα ζάχαρης-κανέλας.
Course: Breakfast
Cuisine: American

Did you try this recipe too?

Upload a photo on Instagram and tag me (@emilyvagia) so I can see it too or send me a photo on Facebook here.

Write A Comment

Recipe Rating




en_GBEnglish