Ποιο είναι το απόλυτο ποτό των γιορτών και γενικά κάθε πάρτι; Το ποτό του Άγιου Βασίλη φυσικά το οποίο μπορείτε να ετοιμάσετε και εσείς στο σπίτι σας με τον πιο απλό τρόπο.

Αυτές τις γιορτές θα περάσουμε τέλεια στο σπίτι με το κοκτέιλ του Άγιου Βασίλη. Για να το φτιάξετε και εσείς μέσα σε 2 λεπτά το πολύ θα χρειαστείτε μόλις 3 υλικά. Ποια είναι αυτά;

Παγάκια, λικέρ φράουλα (ή λικέρ της επιλογής σας), prosecco και naturally carbonated natural mineral water AQUA Carpatica.

Για τη διακόσμηση των ποτηριών:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτη, απλή ζάχαρη ή να δώσετε στη ζάχαρή σας χρώμα όπως έκανα και εγώ. Έβαλα μια σταγόνα χρώμα ζαχαροπλαστικής στη ζάχαρη, την ανακάτεψα και απέκτησε ένα υπέροχο πορτοκαλοκόκκινο χρώμα. Ιδανικό για τις ημέρες των γιορτών.

Πώς θα κάνετε τη ζάχαρη να κολλήσει στο ποτήρι σας; Απλά ρίξτε μερικές σταγόνες λεμονιού στο σημείο που θέλετε να κολλήσει. Έπειτα ακουμπήστε το στη ζάχαρη και είναι έτοιμο.

Το Ποτό των Γιορτών

Prep Time 5 minutes
Total Time 5 minutes
Servings 2
Θέλει μόλις 3 υλικά για να ετοιμαστεί και θα τα βρείτε όλα στο σούπερ μάρκετ.

Ingredients

Instructions 

  • Ξεκινήστε ρίχνοντας πρώτα 2-3 παγάκια στο κάθε ποτήρι. Προσθέστε το λικέρ φράουλα, το prosecco και το ανθρακούχο νερό AQUA Carpatica και τα ποτάκια σας είναι έτοιμα.
Course: Drinks
Keyword: aperol spritz

Did you try this recipe too?

Upload a photo on Instagram and tag me (@emilyvagia) so I can see it too or send me a photo on Facebook here.

Write A Comment

Recipe Rating
en_GBEnglish