Γρανίτα βερίκοκο-πορτοκάλι με 22 θερμίδες η μία! Έχετε καταλάβει φαντάζομαι ότι μου αρέσει να έχω προσωπική ζωή εκτός κουζίνας. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνω πολλά πειράματα και καταλήγω πάντα σε συνταγές που έχουν ελάχιστα υλικά. Αυτό στο οποίο δεν θέλω ποτέ να κάνω έκπτωση είναι η γεύση.

Ακόμα και όταν διανύω περιόδους αποτοξίνωσης θέλω να βρίσκω τρόπους για να μην βαριέμαι και να τρώω αυτά που πρέπει να φάω με διαφορετικούς τρόπους. Σε μια τέτοια περίοδο αποτοξίνωσης εμπνεύστηκα τις συγκεκριμένες γρανίτες.Έχουν μόνο δύο υλικά και είναι πανεύκολες. Μπορείτε να τις φτιάξετε ακόμα και αυτή τη στιγμή αρκεί να έχετε πορτοκάλια (ή φυσικό χυμό πορτοκάλι έτοιμο) και βερίκοκα.

Δείτε εδώ μερικές ακόμα συνταγές για παγωτά:

Strawberry and Banana Ice Cream

Homemade Ice Cream on a Stick

Vegan Vanilla Ice Cream

Μπορώ να χρησιμοποιήσω και άλλα φρούτα εκτός από βερίκοκο;Φυσικά και μπορείτε! Μπορείτε να βάλετε ροδάκινο, νεκταρίνι, blueberries, raspberries και φράουλες. Σκεφτείτε τους συνδυασμούς φρούτων που σας αρέσουν και κάντε το.

Γρανίτα βερίκοκο

Servings 4
Η πιο γρήγορη και εύκολη γρανίτα για εσάς και τα παιδάκια σας.

Ingredients

  • 2-3 βερίκοκα χωρίς τη φλούδα ψιλοκομμένα
  • 1-2 cup χυμό πορτοκάλι (έτοιμο ή στυμμένο)

Instructions 

  • Απλά ρίξτε τα ψιλοκομμένα βερίκοκα μέσα στις φόρμες για γρανίτες και προσθέστε όσο χυμό πορτοκάλι χρειάζεται. Βάλτε στην κατάψυξη για 6 περίπου ώρες ή και για ένα ολόκληρο βράδυ. Απολαύστε.
Course: Dessert
Cuisine: American
Keyword: γρανίτα

Do not forget, if you make any of my recipes, to upload it on Instagram and tag me (@emilyvagia) or DM me your photos in Facebook or Instagram.

Write A Comment

Recipe Rating
en_GBEnglish