Πολλοί μου στέλνετε να σας δείχνω πιο συχνά τι τρώω μέσα στην ημέρα μου. Επειδή τρέχω μονίμως, τις περισσότερες φορές τρώω στο πόδι (παρόλο που ξέρω πως δεν είναι σωστό αυτό) και ξεχνάω να τραβήξω και φωτογραφία ή βίντεο του φαγητού μου.

Είπα, λοιπόν, να κάνω μια παραπάνω προσπάθεια να σας δείχνω πιο συχνά τι τρώω μέσα στην ημέρα μου. Ιδού, λοιπόν!

ΠΡΩΙΝΟ

Μια τυχαία μέρα όπως η χθεσινή ξεκίνησε με εξωτερικές δουλειές. Έτσι το πρωινό μου το έφαγα μόλις επέστρεψα απ’έξω. Αυτό ήταν ένα τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, τυρί, καρότο σε φέτες και ντομάτα και φυσικό χυμό πορτοκάλι από πορτοκάλια που έχω από το χωριό.

Ενδιάμεσα δεν έφαγα κάτι γιατί είχα να κάνω αρκετές δοκιμές συνταγών για το βιβλίο μου που έρχεται και το ξέχασα.

Ήπια όμως αρκετό νερό και πήρα και τις βιταμίνες μου (αυτή την εποχή παίρνω βιταμίνες C και D).

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ – ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

Το μεσημέρι έφτιαξα πατάτες στον φούρνο με μανιτάρια και μια θεϊκή σως μουστάρδας. Βρες την συνταγή εδώ.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ

Το απόγευμα έφαγα μια μπανάνα στο δρόμο πηγαίνοντας τον Μάξιμο σε παιδότοπο. Έκει ήπια και τον πρώτο καφέ της ημέρας.

ΒΡΑΔΙΝΟ

Για βραδινό έφαγα βραστά λαχανικά που είχα φτιάξει δύο μέρες πριν και τα είχα στο ψυγείο. Μου αρέσει πολύ να βράζω ό,τι λαχανικά έχω στο ψυγείο μου κάθε φορά και να τα έχω πρόχειρα για όποτε δεν έχω χρόνο ή όρεξη να ετοιμάσω κάτι άλλο για μεσημέρι ή βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα έφαγα πατάτες βραστές, κολοκυθάκια βραστά (βιολογικά) και καρότα βραστά. Τα ανακάτεψα με λίγο ελαιόλαδο και τα συνόδευσα με μία κουταλιά της σούπας φυτικό τυρί κρέμα. Και πρόσθεσα και δύο τυροπιτάκια που είχαν μείνει στο ψυγείο (για να μην τα πετάξω).

Write A Comment

elGreek