Είναι διαφορετικά τα φαγητά που καταναλώνω τις ημέρες που είμαι πιο χαλαρή στο σπίτι και διαφορετικά εκείνα που τρώω τις ημέρες που ξέρω ότι θα περάσω λόγω δουλειάς πολλές ώρες εκτός σπιτιού.
Επειδή ξέρω ότι σας αρέσουν αυτού του είδους τα post γιατί σας δίνουν ιδέες και για τις δικές σας busy μέρες… θα σας πω τι έφαγα αναλυτικά μια τυχαία busy μέρα μου που είχα πολλά meetings εκτός σπιτιού και ήξερα ότι θα επιστρέψω αργά το απόγευμα στο σπίτι.
Συνήθως αυτές τις μέρες ετοιμάζω ένα σάντουιτς από την προηγούμενη μέρα και δεν ασχολούμαι με ταπεράκια ή μαγειρευτά φαγητά.
ΠΡΩΙΝΟ

Το πρωί ετοίμασα δύο πιτσάκια ρυζογκοφρέτας με 1 κ.γ. σάλτσα ντομάτας, λίγο ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο 3 mix τριμμένο (το οποίο είναι ιδανικό και για vegans) και ντοματίνια. Έψησα στον φούρνο για 6-7 λεπτά και έτοιμο.
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Για να φτιάξω το μεσημεριανό μου σάντουιτς είχα έτοιμο αποβραδύς λίγο “γύρο” μανιτάρι και πιπεριές Φλωρίνης. Σε μερικά δευτερόλεπτα έφτιαξα και την πιο εύκολη και γρήγορο τυροκαυτερή με 100 γρ. ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο λευκό σε άλμη, 12 γρ. ελαιόλαδο, 50 γρ. vegan γιαούρτι και 1/8 κ.γ. μπούκοβο. Χτύπησα όλα τα υλικά στο μπλέντερ και έτοιμη η τυροκαυτερή μου.
Άπλωσα 1 μεγάλη κ.σ. τυροκατευρή στο σάντουίτς μου, έβαλα τον γύρο μανιτάρι και τις πιπεριές Φλωρίνης και τύλιξα το σάντουιτς μέχρι την επόμενη μέρα που το απόλαυσα σε ένα από τα μεσημεριανά διαλείμματά μου.
ΣΝΑΚ
Συνήθως για σνακ προτιμώ μερικά φρούτα και ξηρούς καρπούς που αν θέλω μπορώ να παίρνω και μαζί μου όπου κι αν είμαι. Αυτή τη φορά έφαγα 3 μανταρίνια και μια χούφτα καρύδια.
ΒΡΑΔΙΝΟ

Τη συνταγή για το βραδινό μου σας την έχω δώσει. Είναι τραγανά μανιτάρια με μια σως vegan μαγιονέζας. Βρείτε την εδώ.
Στο video που ακολουθεί θα δείτε αναλυτικά και όλα τα γεύματά μου.