Λένε πως οι κοιλιακοί χτίζονται στην κουζίνα και ισχύει 100%! Δεν γίνεται να χάσεις λίπος από την κοιλιά απλά κάνοντας γυμναστική. Και σας το λέω αυτό για να είμαστε ξηγημένοι.

Το παρακάτω 7ημερο Challenge για μείωση λίπους από την περιοχή της κοιλιάς όντως λειτουργεί. Όντως φέρνει κάποια πρώτα αποτελέσματα. Αλλά θέλει και προσοχή στη διατροφή. Διαφορετικά δεν γίνεται, όσο και να χτυπιέστε, να φανούν οι κοιλιακοί όταν πάνω από αυτούς (που μπορεί να είναι γυμνασμένοι, δεν λέω) υπάρχει στρώση λίπους.

Αν θέλετε κι άλλα workouts βρείτε όλες τις δικές μου προπονήσεις εδώ.

Πόση ώρα θα σας πάρει η παρακάτω προπόνηση;

Θα σας πάρει μόλις 5 λεπτά τα οποία είναι αρκετά ειδικά αν είστε αρχάριοι στο θέμα. Αν είστε προχωρημένοι θα πρότεινα να κάνετε ολόκληρη την προπόνηση x2 ή και x3 φορές.

Μερικά πράγματα για την εκγύμναση των κοιλιακών!

Οι κοιλιακοί αντιθέτως με το τι μπορεί να πιστεύετε δεν θέλουν ώρες προπόνησης για να γυμναστούν. Αντιθέτως θέλουν 10-15 λεπτά εκγύμνασης χωρίς διάλειμμα. Το μυστικό για να γυμνάζεται όσο καλύτερα γίνεται τους κοιλιακούς είναι να μην κάνετε διάλειμμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Δείτε επίσης πώς απέκτησα πιο λεπτούς μηρούς σε 1 εβδομάδα

Η προπόνηση

Με τη βοήθεια της Lilly Sabri, που δημιούργησε το παρακάτω challenge, σε 7 μέρες θα αποκτήσετε πιο επίπεδη κοιλιά και λιγότερο λίπος. Σε συνδυασμό με τις υγιεινές συνταγές που θα βρείτε στο mrssoupe.com τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται.

Μετρήστε την μέση σας πριν ξεκινήσετε την προπόνηση και μετρήστε την ξανά μόλις περάσουν οι 7 ημέρες. Έτσι θα διαπιστώσετε πόσα εκατοστά χάσατε. Προσοχή! Μην ξεχάσετε την διατροφή! Χωρίς διατροφή δεν θα δείτε κανένα αποτέλεσμα (αν και εσωτερικά οι κοιλιακοί σας θα γυμναστούν δεν θα μπορείτε να τους δείτε).

Στο fashionway.gr θα βρείτε ολόκληρη την προπόνηση αναλυτικά.

Write A Comment

elGreek