Λατρεύω ένα καλό σκληροπυρηνικό challenge 30 ημερών. Και αυτό το challenge που σας έχω παρακάτω δεν θα σας αφήσει να πάρετε ανάσα. Είστε έτοιμες να δείτε τα αποτελέσματα σε 30 ημέρες από τώρα; Πάμε να το κάνουμε μαζί;

Βρείτε εδώ όλες τις προπονήσεις μου!

Challenge 30 ημερών για όλο το σώμα!

Πάμε να εξηγήσουμε τώρα τις ασκήσεις μια μια για εσάς που δεν γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε.

Challenge 30 ημερών – Ασκήσεις

Pointed Butt Lifts: Εδώ απλά στέκεστε στα τέσσερα και σηκώνετε το ένα σας πόδι λυγισμένο προς τα πίσω και πάνω. Κάνετε το ίδιο και με το άλλο πόδι.

Fire Hydrants: Πάλι στα τέσσερα σηκώνετε λυγισμένο το δεξί σας πόδι προς τα δεξιά και έπειτα το αριστερό σας πόδι προς τα αριστερά.

Jumping Jacks: Εδώ απλά είστε σε όρθια στάση και ανοιγοκλείνετε χοροπηδώντας ταυτόχρονα χέρια και πόδια.

Squats: Είναι τα γνωστά σε όλους μας καθίσματα.

Bridges: Ξεκινάτε ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα και τα πέλματα να ακουμπάνε στο έδαφος. Ανασηκώνετε τη λεκάνη σας και κατεβαίνετε και πάλι χωρίς να ακουμπάτε στο έδαφος.

Mountain Climber: Ξεκινάτε από τη στάση της σανίδας και φέρνετε προς το στήθος σας μια το δεξί και μια το αριστερό γόνατο.

Plank: Επίσης μια κλασική άσκηση αυτή της σανίδας.

Push Ups: Φαντάζομαι γνωρίζετε τι είναι τα push ups. Κλασική και αγαπημένη άσκηση.

Crunches: Και τους κοιλιακούς τους γνωρίζουν όλοι. Κάντε ό,τι κοιλιακούς θέλετε.

Burpees: Ξεκινάτε από καθιστή στάση με τα χέρια στο έδαφος. Κάνετε ένα πηδηματάκι προς τα πίσω και έρχεστε στη στάση της σανίδας. Ξαναφέρνετε με ένα πηδηματάκι τα πόδια σας μπροστά, σηκώνεστε και κάνετε ένα πηδηματάκι με τα χέρια τεντωμένα προς τα πάνω.

Αν αποφασίσετε να κάνετε κάποια από τις προπονήσεις μου κάντε την σε ασφαλές περιβάλλον αφού πρώτα δείτε κάποιον επαγγελματία στον χώρο της υγείας και του fitness προκειμένου να σας δώσει τις σωστές συμβουλές και κατευθύνσεις σχετικά με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Δεν είμαι επαγγελματίας στο χώρο της υγείας και η υγεία και η ασφάλειά σας είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Write A Comment

elGreek